Skip to content

Schrauwen CorrosieTechniek.nl

Gerd Schrauwen van Schrauwen Corrosietechniek ondervond wat we vaker tegen komen: degene die de website ooit gemaakt had, was uit beeld verdwenen. Daardoor was het niet meer mogelijk om aanpassingen aan de site te doen: niemand had de juiste gegevens.

Omdat de website van het mooie bedrijf Schrauwen Corrosietechniek inmiddels wel wat gedateerd was geraakt en daardoor met name op mobiele telefoons erg gebruiksonvriendelijk was, ontstond de wens om de website te upgraden. Gerd Schrauwen had zelf een fotograaf uitgenodigd die een serie foto’s had gemaakt. WEB-Baas heeft hier tijdens het ontwerpen van de website nog wat nabewerking op gedaan. Te denken valt aan het weg “Photoshoppen” van klantgegevens op artikelen, of het verwijderen van in de weg staande voertuigen bij overzichtsfoto’s.

Bij het ontwerpen van de site is met name ook aandacht geweest voor mobiele telefoons. Niet alleen moest de site goed responsive zijn, maar ook het telefoonnummer van het bedrijf staat permanent bovenin beeld zolang je de website bezoekt. Een telefoontje plegen is op een mobiele telefoon dan nog maar één of twee keer klikken. Klik je op het adres, dan kan een mobiele telefoon je direct naar het bedrijf toe navigeren.

Voor Schrauwen houdt WEB-Baas.nl ook de performance van de website in de gaten. Er worden periodiek rapporten gemaakt en SEO en SEA aanbevelingen gegeven om de vindbaarheid verder te vergroten.

De website is te bekijken op https://www.schrauwencorrosietechniek.nl

website schrauwencorrosietechniek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *