Skip to content

Een bijzondere ervaring, want vertellen over mezelf ligt niet direct in mijn natuur. Ik heb echter zo’n ruime ervaring opgedaan in medialand en specifiek in muziekproductie dat ik vond dat dit stuk van mijn carrière, zeker nu ik me aan het toeleggen ben op het maken van websites, niet mocht ontbreken op het web.

Graag wilde ik de site simpel houden, een persoonlijk verhaal laten vertellen, een creatieve touch laten weerspiegelen en laten uitstralen dat ik me vooral inzet voor anderen. Een en ander wordt onderstreept door de slowmotion beelden waarin muziek gemaakt wordt en de tagline ‘Muziek voor Jouw Publiek’. Ook is er op de website een diversiteit aan producties te zien waarin ik een sleutelrol gespeeld heb.

De ervaring die ik heb opgedaan in mediaproductie geeft me ook de mogelijkheid om met klanten mee te denken over wat er naast een website nog meer interessante mogelijkheden voor hen zijn om hun zichtbaarheid te vergroten. Ik weet zogezegd waar Abraham de mosterd haalt in medialand. Omdat ik er altijd op uit ben om anderen zoveel mogelijk te laten meegenieten van die kennis, zit je voor je online zaken bij WEB-Baas.nl ook méér dan goed!

Bekijk de website eens op https://www.qbaas.nl

Website qbaas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *