Skip to content

Vocal Coaching van Top Vocal-coaches nu ook voor kids!

Vocal Center is al jaren gewaardeerde klant van WEB-Baas.nl. Naast het eerder vervaardigen van de bedrijfswebsite en de webshop van Vocal Center, mochten we aan de slag om een website voor een nieuwe tak van het succesvolle bedrijf te maken: Vocal Center Kids. Zanglessen, maar nu specifiek voor kinderen!

Het idee was snel geboren om met avatars, digitale figuurtjes, te gaan werken. Er is een tekenaar aan de slag gegaan om een hele reeks avatars te maken. Leuke figuurtjes die op allerlei manieren bezig zijn met zingen of muziek maken. Je komt ze overal op de website tegen: Ze komen links en rechts achter kadertjes vandaan, of ze liggen er bovenop. De website is verder lekker kleurrijk opgezet, met mooie foto’s van kinderen die actief met zingen bezig zijn. De producten worden gepresenteerd middels korte videoboodschappen. Voor mensen die liever lezen, is er de mogelijkheid om een tekstversie van de video uit te klappen.

Inschrijven kan vervolgens via een contactformulier dat dynamisch is: Als je voor een bepaald product kiest, komen er vervolgvragen in beeld die contextgerelateerd zijn.

Zingen is gezond en van zingen wordt je blij. Waarom zou je dat je kind niet gunnen? www.vocalcenterkids.nl!

Vertical view vocalcenterkids.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *