Skip to content

Voor Vocal Center ontwikkelde WEB-Baas.nl ook een online webshop. Een Webwinkel waarin allerlei artikelen worden verkocht die vocalisten helpen hun stem beter te onderhouden. Vocal Center verkocht al artikelen vóór het bestaan van deze webshop. Dit hield ontzettend veel handwerk in: De bestellingen, die via contactformulieren (= email) binnenkwamen, verwerken, de gegevens controleren, de artikelen versturen, facturen versturen, en controleren of deze betaald werden etc.

Met de komst van de webshop, kreeg de klant (bezoeker) meer informatie: meer foto materiaal om de producten beter te kunnen bekijken en uitgebreidere omschrijvingen. De klant kon de gewenste artikelen direct afrekenen, en de medewerkers van VocalCenter hoefden alleen nog voor het versturen van de artikelen te zorgen. Later is hier ook nog een fullfillment dienstverlener aan gekoppeld, waardoor het hele proces geautomatiseerd werd.

Voor Vocal Center is WEB-Baas.nl ook de online marketing gaan doen, waardoor met o.a. retargeting en automatische cross-selling de verkoop gestimuleerd werd en de omzet significant groeide.

Zorg goed voor je stem en koop de middelen die je daarbij helpen op: https://shop.vocalcenter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *