Skip to content

Na een prettige eerdere samenwerking bij het realiseren van de website van Edwin Vonk, mocht WEB-Baas ook de website maken toen Edwin samen met Marcel Eigner ME-Coaching oprichtte. 25 jaar werkervaring in HR, coaching, training, therapie en ondernemen, ingezet om mensen en organisaties krachtiger, blijer en gezonder te maken.

Rody Vonk, de broer van Edwin, maakte het grafisch ontwerp voor deze website en leverde dit aan in Adobe Photoshop documenten, WEB-Baas vertaalde deze ontwerpen naar een mooie responsive (mobile friendly) website.

Een leuke extra was het ontwerp van de header. In de huisstijl was een header opgenomen met twee kleurenbalken, waarbij het bedrijfslogo over één van de balken heen werd gelegd, deels over de content van de pagina heen stekend. Maar dit zou een beperking kunnen inhouden voor het weergeven van een kleinere ‘sticky’ header wanneer men gaat scrollen. Dat hebben we opgelost door zodra het onderste deel van de header uit beeld scrollt, het logo met een leuke animatie te laten verkleinen en net als de sticky header doorschijnend te laten worden. Zo ontstond er een nieuwe logische header die minder ruimte inneemt, maar directe navigatie door de website wel mogelijk houdt.

Als zeer gewaardeerde extra service maakte WEB-Baas ook weer duidelijke en persoonlijke show-me-how-video’s die de klant wegwijs maken in hoe de website gemakkelijk beheerd en aangepast kan worden.

Overview ME-Coaching.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *