Skip to content

Vocal Center is een zeer gewaardeerde klant van WEB-Baas.nl. Vocal Center wilde uitbreiden met de website: meer structuur en een beter beheerbare website. Ook was er de belangrijke wens om beter te scoren in Google op branche-specifieke zoektermen.

We zijn samen aan de slag gegaan om de website opnieuw op te zetten in een nieuw, makkelijker uit te bouwen platform. Vocal Center heeft ook eigen mensen die op regelmatige basis aan de content werken. WEB-Baas.nl zorgde voor de opleiding van deze mensen.

Vocal Center Locator
De locator op vocalcenter.nl

Er volgden vele momenten van uitbreiding en implementatie van nieuwe wensen. Er kwam een locator waarmee bezoekers gemakkelijk kunnen zien welke Vocal Center vestiging het dichtst bij hen in de buurt zit. Zo kwam er een webshop met diverse artikelen voor stemonderhoud (https://shop.vocalcenter.nl). Zo ging WEB-Baas.nl ook de online marketing doen voor deze webshop en realiseerde daarmee een omzetgroei die een veelvoud was van de gemaakte kosten. Ook zorgde WEB-Baas.nl ervoor dat de duizenden klantenreviews die VocalCenter in klantenvertellen.nl had verzameld (met een gemiddelde score van 9,2 uit 10!!) werden geïntegreerd in Google zoekresultaten. Wat er inmiddels voor gezorgd heeft dat Vocal Center op zoektermen met heel veel concurrentie op de 1e plaats van de organische zoekresultaten staat. Met 4,5 Google sterren!!

Inmiddels is de ontwikkeling van een nieuw platform voor Vocal Center aan de gang. Hierover snel meer!

Neem in ieder geval een kijkje op de website van Vocal Center: https://www.vocalcenter.nl

Website Vocalcenter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *