Skip to content

Reach Communications.nl

Omdat we inmiddels al vaker een zeer gewaardeerde vruchtbare samenwerking hadden gekend bij het maken van websites voor relaties van Reach Communications, mocht WEB-Baas.nl ook de eigen website voor Reach maken. Ook hier is uitgegaan van een ontwerp dat minutieus is opgezet door ontwerpers van Reach.

Interessant was het samenkomen van de disciplines design voor hardcopy en webdesign. Omdat er vanwege de wens om responsive te zijn weinig vastigheid is in de presentatie van een website anno nu, hebben we de handen stevig ineen geslagen om deze uitdaging het hoofd te bieden en zoveel mogelijk trouw te blijven aan het oorspronkelijke ontwerp.

Interessant in dit opzicht is met name de pagina ‘werkwijze’. Hierop is een horizontaal geplaatste infographic ontworpen, welke onmogelijk goed te schalen was naar mobiele weergave. Een horizontale weergave doet het nou eenmaal niet goed op een klein verticaal scherm: die wordt heel klein en onleesbaar. We hebben de pagina daarom zo opgemaakt dat de infographic op geringere schermbreedtes automatisch een in overleg nieuw ontworpen weergave wordt getoond, waarbij dezelfde informatie verticaal is gerangschikt. Welkom in 2019, responsiveness is here to stay!

Bekijk de website van Reach Communications op https://www.reachcommunications.nl

Weergave infographic horizontaal
Horizontale weergave infographic (origineel ontwerp)
Weergave infographic verticaal
Verticale weergave infographic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *