Website Consult gratis te winnen

Een van de producten van WEB-Baas is een Website consult. Hierbij wordt je huidige website eerst minutieus bekeken, wordt er in een telefonisch consult van een half uur ingegaan op je specifieke wensen en wordt er aansluitend advies gegeven over de te nemen stappen om je gewenste doel te bereiken.

Geheel in de gedachte #vrijheidblijheid wordt dit advies uitvoerig en volledig, maar geheel vrijblijvend gegeven. Het komt dan ook voor dat mensen na dit advies met frisse moed zelf weer aan de slag gaan en dat is helemaal prima! WEB-Baas een vervolgopdracht gunnen mag uiteraard, maar het hoeft niet. #vrijheidblijheid!

Op gezette tijden is dit Website Consult gratis te winnen! Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief of voor de korte berichtenservice (beide mag uiteraard ook!), weet je als eerste wanneer deze acties zijn en mis je die kans niet! Sterker nog: Door je in te schrijven op de WEB-Baas Nieuwsbrief vergroot je je kans om het website-consult gratis te winnen: je krijgt namelijk voor bepaalde acties punten toegekend, die je kans vergroten in de periodieke trekking. Je ziet hieronder wat de mogelijkheden zijn om extra punten te scoren:

Heb je hier vragen over? Stel ze dan hieronder. Met je vraag help je ook anderen! De trekking van de eerste 3 winnaars zal zijn op 31 december 2019 om 12.00 uur. Met de winnaars zal in de eerste twee weken van 2020 een afspraak gemaakt worden. De uitslag zal hieronder in de reacties bekend worden gemaakt. Hierover kan niet gereclameerd worden.

Vond je dit artikel interessant of nuttig? Deel of like het dan s.v.p. met de knoppen hieronder!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *