Skip to content

Snel, goed en betaalbaar

Een betrouwbare en efficiënte hostingprovider nodig die kwaliteit levert, maar waar je niet teveel voor betaalt? Zoek niet verder: Siteground!

Ontzettend goed maar wel betaalbaar.

Veel van onze klanten kiezen vroeg of laat ook voor SiteGround Webhosting. En dat komt niet helemaal vanzelf. Wij willen zelf topkwaliteit werk leveren en doen dit graag in een omgeving die ook op dit niveau presteert. SiteGround biedt dit. We bevelen ze dan ook van harte aan aan iedereen die betrouwbare en snelle WordPress hosting wil inkopen voor een zeer schappelijke prijs.

Als je SiteGround vergelijkt met andere aanbieders, dan is de conclusie vaak dat ze een kwaliteit leveren die aardig wat weg heeft van de premium-suppliers die € 60,– tot € 99,– per maand rekenen, alleen dan voor een prijs die meer in de range ligt van prijsvechters (ca € 11,– per maand). Je zou daardoor kunnen denken dat de kwaliteit navenant is, maar wij hebben ze echt nog niet op uitglijers kunnen betrappen.

Zelfs de support is enorm goed. We hebben in samenspraak met onze klanten een aantal keren een issue laten oplossen wat veroorzaakt werd door externe factoren – de oorzaak lag dus niet bij SiteGround. In alle gevallen wist SiteGround het na een kwartier tot half uur onderzoek feilloos op te lossen en rapporteerden ze de oplossing netjes terug. Nooit een kastje naar de muur ervaring, super!

Zoek je dus ook naar een goede hosting partij, dan bevelen we van harte SiteGround aan!

Benieuwd welk pakket je het beste kunt aanschaffen? Zie hieronder onze opmerkingen bij de meeste populaire opties.

Web Hosting

Web Hosting

Web Hosting